Home TachoSpion Meracie strediska Cennik Referencie Stan sa partnerom kontakt

Vytvoriť PDF vytlačiť článok príspevok na mojom Facebooku príspevok na mojom Twitteri Kontak Pripojte sa k nám na facebooku náradie

Využitie

Kto profituje z technológie TachoSpion ? Vďaka jeho fundovaným diagnózam je TachoSpion užitočný predovšetkým pre  predajcov áut, nákupcov vozidiel, znalcov, alebo pre lízingové spoločnosti a požičovne áut. Ale aj súkromné osoby môžu profitovať z tejto novej technológie. Nasadenie TachoSpion sa oplatí pre každého , kto má pravidelne dočinenia s nákupom a predajom ojazdených vozidiel. Tento prístroj totiž objasňuje rýchlo a spoľahlivo reálny stupeň opotrebovania agregátov vozidla.

Skoncujte s dohadmi: TachoSpion Vám dodá fakty. Ten, kto sa nechce spoliehať výlučne na ukazovateľa stavu najazdených kilometrov v aute, obdrží od TachoSpion fundovanú analýzu o technickom stave vozidla. Jedinečný, nový softvér Vám dodá v priebehu niekoľkých minút objektívny obraz. Pretože práve v obchodnom živote platí: Dôvera je dobrá, ale kontrola ešte lepšia! Dôveruj, ale preveruj.

Predaj produktu

Presvedčila Vás inovatívna technológia TachoSpion ? Zaujímate sa o predaj nášho jedinečného produktu, ktorý poskytuje jedinečnú službu? V tom prípade si môžete s nami kedykoľvek dohodnúť termín schôdzky. Obráťte sa na nás telefonicky:

UTM s.r.o.             Telefón: +421-911-651155     

Od januára 2009 je možné aj udelenie regionálnej oblasti výhradnému zástupcovi.  Rozhodnite sa ešte dnes a staňte sa predajným partnerom  TachoSpion. Tešíme sa na Váš telefonát!